Spelregelkennis verhoogt het speelplezier én de winkans (Foto: Ronald Hoogendoorn)
  • Publicatie 18-12-2017

Winnaar Volleybalmasterz.nl winactie!

Winactie voor clubs die aan de slag gaan met spelregelbewijs

Spelregelkennis maakt volleyballen leuker, de kans om te winnen groter én helpt je club aan meer gekwalificeerde scheidsrechters op de bok. Alleen daarom al zou iedere volleyballer zijn spelregelbewijs moeten halen!

Wie van mini's naar jeugd doorstroomt, krijgt te maken met andere spelregels. Hoe mooi zou het dus zijn als we al bij de C-jeugd beginnen met die kennis?!

Middels een mailing hebben wij onze clubs opgeroepen om hun leden, en dan met name de jeugd, via Volleybalmasterz.nl hun spelregelbewijs te laten halen. Tussen de clubs die met 10 of meer spelregelbewijzen zijn gestegen, is geloot om de prijs. 

En de winnaar is…..  Jumbo Van Andel-Ormi met 15 nieuwe Volleybalmasters! Binnenkort komt de Join Volleybal Tour bij Jumbo Van Andel-Ormi langs én krijgen leden de kans om, door middel van verschillende spellen in de bus, tickets te winnen voor Volley2018!

Volleybalmasterz.nl in het kort
Op Volleybalmasterz.nl staan de volleybalspelregels in heldere taal. Naast uitleg over de belangrijkste en/of lastige spelsituaties kun je jezelf testen door zoveel oefentoetsen te maken als je wilt. Op de site vind je eveneens herkenbare filmpjes die de regels verduidelijken. Weet je genoeg, dan kun je daar ook de spelregeltoets waarmee je je spelregelbewijs kunt halen, doen. Ideaal voor de jeugd én de club!