Spelregelkennis verhoogt het speelplezier én de winkans (Foto: Ronald Hoogendoorn)
  • Publicatie 14-11-2017

Win meer met Volleybalmasterz.nl!

Winactie voor clubs die aan de slag gaan met spelregelbewijs

Spelregelkennis maakt volleyballen leuker, de kans om te winnen groter én helpt je club aan meer gekwalificeerde scheidsrechters op de bok. Alleen daarom al zou iedere volleyballer zijn spelregelbewijs moeten halen.

Wie van mini's naar jeugd doorstroomt, krijgt te maken met andere spelregels. Hoe mooi zou het dus zijn als we al bij de C-jeugd beginnen met die kennis?!

Middels een e-mailing roepen wij deze week onze clubs op om hun leden, en dan met name de jeugd, via Volleybalmasterz.nl hun spelregelbewijs te laten halen. Lukt het jouw vereniging om tussen 14 november en 17 december 2017 tien jeugdleden hun spelregelbewijs te laten halen, dan dingt jouw club mee naar een gave prijs voor de hele clubjeugd!  

Kom dus in actie, motiveer je jeugdleden online met onze kant en klare posts (klik hier om ze te downloaden) en ga, samen met je jeugdleden, voor spelregelkennis en dus nog meer sportplezier!

Volleybalmasterz.nl in het kort
Op Volleybalmasterz.nl staan de volleybalspelregels in heldere taal. Naast uitleg over de belangrijkste en/of lastige spelsituaties kun je jezelf testen door zoveel oefentoetsen te maken als je wilt. Op de site vind je eveneens herkenbare filmpjes die de regels verduidelijken. Weet je genoeg, dan kun je daar ook de spelregeltoets waarmee je je spelregelbewijs kunt halen, doen. Ideaal voor de jeugd én de club!