Foto: Pim Waslander
  • Publicatie 10-07-2017

Vrijwilligers NK Beach Jeugd gezocht

Help mee en geniet van de beste jeugd beachteams van Nederland!

Vorig jaar hebben diverse mensen de Nevobo fantastisch geholpen om van het NK Jeugd Beach een groot succes te maken. Ook dit jaar staat dit grote evenement weer op de kalender. Het NK jeugd wordt aanstaande zaterdag 15 en zondag 16 juli in Scheveningen worden gespeeld. Om er ook dit jaar weer een organisatorisch succes van te maken, zijn wij nog hard op zoek naar een aantal vrijwilligers.

Bij het NK Beach Jeugd worden zowel bij de jongens als de meisjes nationale titels verdeeld in de categorieën <21, <19, <17, <15, <13 jaar. We zoeken vrijwilligers die de uitslagen van de wedstrijden op de velden willen bijhouden, in teams van drie personen per categorie. Je bent de spil van het NK qua organisatie, informeert de teams, ouders en werkt nauw samen met de wedstrijdleiding en scheidsrechters.

Er worden zo’n 200 jeugdteams verwacht die een gooi gaan doen naar de titel, maar bovenal een gezellig weekend willen hebben. Op zondag wordt het beslist, met aansluitend de prijsuitreiking.

Tijd en zin om ons te komen assisteren?
Als dank voor je hulp krijg je van ons een toernooishirt, koffie/thee, lunch, diner en reiskostenvergoeding. We vragen of je aanwezig kunt zijn op één of beide dagen van 8.30 u tot 16.30 uur. Dus ook voor één dag kun je je aanmelden.

Ben je enthousiast geworden? Mail je gegevens* z.s.m. naar competitie@nevobo.nl!

Naam
E-mail
(Mobiel) telefoonnummer
Beschikbaar op (15 en/of 16 juli)

Graag tot in Scheveningen!