scheidsrechter Joana Vilela, fotograaf Hélène Geldof
  • Publicatie 23-02-2018

Promoveren als scheidsrechter?

Met de VS4-opleiding fluit je volgend jaar 2e divisie!

Promoveren naar een hoger niveau kun je niet alleen als volleybalteam/speler, maar ook als scheidsrechter. Wil jij volgend seizoen een niveau hoger wedstrijden (bege)leiden, geef je dan op voor de VS4-opleiding!

Net als volleyballers kun je er, als scheidsrechter, naar streven op jouw top actief te zijn. Dat kan voor jou prima de 3e divisie of promotieklasse zijn, maar mogelijk ligt jouw top op 2e divisie of nog (veel) hoger. Door de VS4-opleiding te volgen word je actief in de 2e divisie en ligt de weg naar de Eredivisie en wie weet ook de internationale volleybalwereld binnen handbereik.

De opleiding start in april 2018, inschrijven staat open voor regioscheidsrechters met code 1, 2 en 3, met een speciale uitnodiging voor alle vrouwelijke arbiters. Samen met de Europese (CEV) en wereldvolleybalbond (FIVB) en NOC*NSF zet jouw Nevobo zich via de campagne #zijfluittop in om meer vrouwelijke scheidsrechters op hoog niveau op de bok te krijgen.

In de VS4-informatiefolder vind je meer info over de opleiding. Heb je nog vragen, wil je je aanmelden, neem dan contact op met onze arbitrage coördinator Sandra Scheel-van Kippersluis via sandra.scheel@nevobo.nl of 030 307 7721. Aanmelden kan tot en met 22 maart 2018.