• Publicatie 15-12-2017

Vier leerzame inzichten voor bestuurders

Samen doen, meenemen, eigenaarschap en support

Om jou als bestuurder te ondersteunen heeft VSK 4 inzichten ontwikkeld. De inzichten kunnen je goed helpen om richting te geven aan jouw club.

Als bestuurder van een volleybalvereniging heb je allerlei ambities. Je werkt hard om dit voor elkaar te krijgen, maar onderweg kom je dilemma’s tegen die je uit koers kunnen brengen. Om jou als bestuurder hierin te ondersteunen heeft VSK 4 inzichten ontwikkeld. 

Deze 4 inzichten zijn:

  1. Samen doen
  2. Meenemen
  3. Eigenaarschap
  4. Support

Als je je bewust wordt van de cyclus van deze inzichten, heb je de mogelijkheid om je tijd efficiënter in te zetten en meer positieve impact te hebben op je club. Gebruik de 4 Inzichten op je eigen, persoonlijke manier om te groeien als bestuurder en daarmee te zorgen voor een betere en sterkere vereniging. Door constructief samen te werken met de sleutelfiguren op je vereniging kun je vrijwilligers en leden voor langere tijd aan je club binden.

Wil je meer informatie/ handvatten? Bekijk dan deze mooie website met animatievideo’s, kleurrijke longreads en informatie over workshops: https://sportplezier.nl/4inzichten-bestuurders.