• Publicatie 13-02-2017

Subsidie voor de beginnerscursus technische commissie in 2017

Speciaal voor TC leden om gemakkelijker hun taken uit te voeren!

Vanuit veel verenigingen krijgen wij de vraag of er ook ondersteuning beschikbaar is voor de technische commissie in de vereniging. Deze leden hebben namelijk de moeilijke taak om teamindelingen te maken, trainers te werven, met ouders en spelers te communiceren en daarnaast een mening te hebben over het technische niveau in de vereniging. Deze ondersteuning was wel beschikbaar maar versnipperd en niet duidelijk vindbaar. Daar hebben wij iets aan gedaan. We hebben speciaal voor technische commissies een beginnerscursus ontwikkeld.

In deze beginnerscursus, die voor alle technische commissie leden van toegevoegde waarde kan zijn, gaan we in op de taken van een TC, de verschillende onderdelen en komen het maken van een jaarplanning voor de TC, het omgaan met moeilijke beslissingen, het technische beleid van de vereniging aan bod. Ben je net begonnen in de TC of al jaren actief? Voor beide groepen is deze module waardevol omdat je met je eigen TC aan de slag kunt om beter voorbereid het nieuwe drukke TC seizoen in te gaan.

Omdat de TC een belangrijke spil is voor het niveau in de verenigingen, is er in 2017 een subsidie van 50 euro per deelnemer beschikbaar. Dit zorgt er voor dat de beginnerscursus, die bij veel ondernemers 65 euro* per deelnemer kost, voor maar 15 euro gevolgd kan worden. Hiervoor krijg je 2 bijeenkomsten waarin je samen met je TC leden de puntjes op de I gaat zetten, of alle basiskennis komt opdoen.

Meld je snel aan bij de erkende ondernemer van de volleybalacademie in jouw regio. Lees hier meer over de subsidie en de voorwaarden die hier aan verbonden zijn.

*de ondernemers zijn vrij om af te wijken van deze adviesprijs.