De A-jongens van Sliedrecht Sport bedanken hun publiek nadat zij de finale wonnen van SSS uit Barneveld (Foto Hoogendoorn)
  • Publicatie 20-03-2017

Sliedrecht Sport opnieuw beste jeugdafdeling van Nederland

Jaap van Kasteel bokaal voor 4e keer op rij naar Sliedrechtse club

Bij de finales van de Nationale Open Jeugdkampioenschappen (NOJK) afgelopen presteerden de teams van Sliedrecht Sport overall opnieuw het best. Zowel de A-, B- als C-jongens van de club werden Nederlands kampioen. In jongste jongenscategorie, CMV, veroverde Sliedrecht de tweede plaats, bij de meisjes werd de club zevende en vijfde. Het bleek genoeg om de titel van beste presterende vereniging te prolongeren, wat de Jaap van Kasteel bokaal voor de vierde maal in de geschiedenis naar Sliedrecht bracht.

Apeldoorn, Doetinchem, Lichtenvoorde en Wijchen hosten de finaleronde van de 70ste editie van het belangrijkste jeugdkampioenschap van Nederland.

Meiden & CMV
In Omnisport bleken de A-meiden van Peelpush niet voor niets helemaal uit Meijel naar Apeldoorn te zijn getogen. Zij bleken in de finale de sterksten.

In Doetinchem veroverden de meiden van Sudosa-Desto uit Assen de titel in de B-categorie, en ook bij de C-meisjes ging het kampioenschap in Lichtenvoorde naar Sudosa; dubbel feest voor de speelsters en het publiek uit Assen dus.

In Wijchen ging de jongste categorie, de cool moves volleyballertjes, voor de nationale titel. VV Alterno uit Apeldoorn veroverde de bokaal bij de jongens, bij de meisjes werd Rivo Rijssen Nederlands kampioen. Klik hier voor alle eindklassementen.