Fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 09-06-2017

Schrijf je nu in voor de Volleybaltrainer 4 opleiding!

Alleen dit jaar met ‚ā¨750 euro subsidie vanuit het sportstimuleringsfonds!

In september 2017 start de VT4 opleiding (Volleybaltrainer 4). Ben jij een gemotiveerde trainer die het een uitdaging vindt om kennis en ervaring te ontwikkelen en hierdoor je team naar een hoger niveau te tillen, zowel in sportprestatie als in motivatie en enthousiasme? Dan is de VT4 iets voor jou!

“De opleiding VT4 van de VolleybalACADEMIE leidt op tot een volleybaltrainer die werkt met selectieteams binnen één (of meerdere) vereniging(en). De volleybaltrainer-4 is werkzaam in de topdivisie, 1e of 2e divisie of bij de RTC trainingen. De volleybaltrainer-4 richt zich op het coachen, trainen en begeleiden van deze selectieteams, maar ontwikkelt ook technisch beleid en adviseert de vereniging hier over”

De docenten voor de VT4 zijn dit jaar Matt van Wezel en Abe Meininger. 

De workshops zijn gepland op: 8-9 september, 13-14 oktober, 3-4 november, 24-25 november,15-16 december, 12-13 januari 2016, 2-3 februari, 02-03 maart, 23-24 maart, 6 april.

 Daarnaast zullen er in maart en april nog 2 workshops gepland worden afhankelijk van je intakegesprek.

 Locatie van de opleiding zal zijn Nationaal sportpark Papendal in Arnhem.

Van deelnemers verwachten wij dat ze minimaal 80% van de workshops aanwezig zullen zijn om het gewenste leereffect te kunnen bereiken. 

Belangrijk onderdeel van de opleiding is de samenhang tussen lesstof en praktijk en de betrokkenheid en interactie van deelnemers en opleiders. Er wordt ingespeeld op internationale ontwikkelingen en toepasbaarheid van de kennis en vaardigheden op het eigen niveau. Het verwerven van meer vaardigheden als trainer en coach is topprioriteit binnen de cursus.

Lees meer over de inschrijfvoorwaarden, informatie over de prijs, opzet en Proeve van Bekwaamheid (PVB's) in de informatiefolder VT4
Deelnemers aan de opleiding VT4 2017 kunnen bij succesvol afronden van hun PVB's voor 31-12-2018 €750 euro subsidie terug vragen! Dit zorgt er voor dat de opleiding nog maar €1545 kost. 

De opleiding kan helaas pas doorgaan bij minimaal 14 deelnemers.

Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze site tot uiterlijk 31-7-2017 inschrijfformulier VT4.

Na de inschrijving ontvangt de deelnemer een bevestiging. Het (verplichte) intakegesprek wordt gepland op een vrijdagavond  of zaterdag begin juli of begin september. Dit gesprek van ongeveer 30 minuten gaat over de leerdoelen van de deelnemer en de leerroute die hij/zij gaat volgen. De intakegesprekken vinden plaats in het huis van de Sport in Nieuwegein. 

Voor meer info bekijk de website of neem contact op met Hannie Konings