• Publicatie 03-10-2017

Regio Oost in de regio!

De jaarkalender met alle bijeenkomsten staat n├║ online

Wij begrijpen dat alle verenigingen een druk bestuursleven hebben en dat het daarom soms moeilijk is om aanwezig te kunnen zijn bij bijeenkomsten die op korte termijn door ons gepland worden. Om deze reden hebben wij een jaarkalender gemaakt met daarin de (vastgestelde) bestuurders-bijeenkomsten die door het regiokantoor worden georganiseerd. Zo kun je deze datums alvast in je agenda noteren. Omdat wij ook begrijpen dat de reisafstand naar bepaalde bijeenkomsten soms groot is, organiseren wij nu meer bijeenkomsten in je eigen speelgebied waardoor de reisafstand wordt verkort.

De jaarkalender voor komend seizoen is hier te vinden. Hier kun je je ook direct aanmelden voor, of meer informatie vinden over de diverse bijeenkomsten. Dit is een levend document, wat betekent dat wanneer wij nieuwe bijeenkomsten plannen of wanneer een locatie bekend is, wij dit in de kalender aanpassen. Handig dus om dit regelmatig eens te bekijken.

November volleybalcafé-maand
Een belangrijke maand in deze kalender is november. Dan gaan we van start met onze Volleybalcafé-maand, waarin we in de gehele maand in alle speelgebieden in de regio te vinden zijn! Het volleybalcafé is een avond om met verenigingen bij elkaar te komen en om de afstand naar elkaar te verkleinen. Het idee van het volleybalcafé is om twee keer per jaar bij elkaar te komen, waarin we aan de ene kant actuele thema’s de revue zullen laten passeren en aan de andere kant de invulling vooral willen laten ontstaan op de avond zelf. We zullen met elkaar praten over volleybalonderwerpen die zowel bestuurs- & TC-zaken aangaan én promotie van het indoor-, beach-, en paravolley. Ook kijken we waar we verbindingen tussen verenigingen kunnen leggen en gaan we op zoek naar good practices! Het volleybalcafé is een informele bijeenkomst. Wat ons betreft de ideale gelegenheid voor volleybalbestuurders om op de hoogte te blijven over alle ontwikkelingen in de regio en om andere verenigingen eens beter te leren kennen. Daarom zouden we het erg leuk vinden om alle verenigingen op één van deze avonden te zien.