• Publicatie 04-03-2014

Provinciaal Kampioenschap School Moves Volley

  Wordt er op scholen in jouw gemeente ook een volleybaltoernooi gehouden? Of misschien duurt het nog even voordat het toernooi is en wordt er nu eerst nog geoefend tijdens de gymlessen op school? In het hele land worden er op de basisschool volleyballessen verzorgt door trainers, clinicgevers, gymleraren en jeugdsportcoördinatoren. En vaak worden deze afgesloten met een gezellig School Moves Volley toernooi!

Tijdens de Nationale Sport Week, op woensdagmiddag 23 april 2014, organiseert de Nevobo i.s.m. een lokale vereniging in elke provincie het Provinciaal Kampioenschap School Moves Volley. In elke provincie mogen alle scholenteams die 1e zijn geëindigd op hun niveau tijdens de lokale voorrondes, meedoen aan dit kampioenschap en strijden om Provinciaal Kampioen 2014.

Provincie Plaats Organiserende vereniging
Noord-Holland Zwaag NIVO & Wham Wham
Zuid-Holland Utrecht VV Utrecht
Utrecht Utrecht VV Utrecht
Groningen Assen Sudosa-Desto en Drenthe College
Friesland Assen Sudosa-Desto en Drenthe College
Drenthe Assen Sudosa-Desto en Drenthe College
Overijssel Almelo De Jong&Laan AAstad/Sportbedrijf Almelo
Gelderland Apeldoorn School volleybal Apeldoorn
Flevoland Apeldoorn School volleybal Apeldoorn
Noord-Brabant Eindhoven VCE/PSV en gemeente Eindhoven
Limburg Eindhoven VCE/PSV en gemeente Eindhoven
Zeeland Eindhoven  

Er wordt tijdens het Provinciaal Kampioenschap gespeeld op vier niveaus. Deze vier niveaus sluiten goed aan bij de volleyballessen die aangeboden worden op scholen en kinderen komen zo in aanraking met de beginselen van volleybal.

Groep 4/5     - CMV niveau 2

Groep 6        - CMV niveau 3

Groep 7        - CMV niveau 4

Groep 8        - CMV niveau 4

Heeft jouw vereniging al een toernooi gehouden? Verenigingen en scholen kunnen al hun teams die 1e zijn geëindigd aanmelden via het online aanmeldformulier. Je krijgt dan automatische informatie toegestuurd over het Provinciaal Kampioenschap.

                                      Aanmelden Provinciaal Kampioenschap

Als je meer wilt weten over School Moves Volley kijk dan op de pagina www.volleybal.nl/SMV of vraag het aan je regiokantoor.