• Publicatie 17-03-2017

Provinciaal Kampioenschap - School Moves Volley

Meld nu je scholenteams aan!

Heeft jouw vereniging het afgelopen jaar clinics georganiseerd op het basisonderwijs met een afsluitend toernooi? Meldt dan nu de winnende teams aan voor het Provinciaal Kampioenschap dat plaatsvind op zaterdag 13 mei 2017. De winnaars van het lokale toernooi mogen uitkomen op het Provinciaal kampioenschap School Moves Volley. 

Van Scholentoernooi naar NK

School Moves Volley staat voor volleybal op basisscholen. Het is een scholenvolleybalprogramma waarin het CMV en Smashball wordt aangeboden. Tijdens clinics op school leren kinderen tussen de zes en twaalf jaar de basistechnieken van het volleybalspel. Binnen dit scholenprogramma gaan volleybalverenigingen naar scholen toe, waar zij één of meerdere clinics verzorgen. Na afronding van deze clinics wordt er op school óf bij de vereniging een gaaf School Moves Volley toernooi georganiseerd.
De winnaars van het lokale toernooi mogen uitkomen op het Provinciaal kampioenschap School Moves Volley. Dit jaar hebben we een kleine wijziging aangebracht voor deelname aan het Provinciaal Kampioenschap. Naast de winnaars op de 1e plaats mag je dit jaar ook de winnaars 2 én 3, per categorie, aanmelden voor het Provinciaal Kampioenschap! In voorgaande jaren kwamen de winnaars 2 en 3 op de reservelijst te staan,
maar vanaf dit jaar willen we hen ook de kans bieden om zich te bewijzen op het Provinciaal Kampioenschap.
De nummers 1 en 2 van de Provinciale kampioenschappen kwalificeren zich voor het NK SMV.

School Moves Volley voorrondes
Periode: september t/m april
Locatie: op school of bij een vereniging

Download hier de Poster.pdf om je toernooi te promoten en de oorkonde die uitgereikt kan worden aan de winnaars van jullie SMV toernooi! 

Provinciaal Kampioenschap SMV
Datum: zaterdag 13 mei 2017  
Locaties:
     - Gelderland & Flevoland: Apeldoorn
     - Overijssel: Hardenberg
     - Limburg & Brabant: Panningen
     - Friesland & Groningen & Drenthe: Assen
     - Noord-Holland: Nederhorst den Berg
     - Utrecht & Zuid Holland: Benschop

Nationaal Kampioenschap SMV
Datum: zaterdag 24 juni 2017
Locatie: Houten

TEAMS AANMELDEN VOOR HET PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP?! Dat kan via onderstaande link:
http://www.formdesk.com/Nevobo/inschrijfformulier_provinciaal_kampioenschap 

Meer informatie?
Wil jij jouw vereniging aanmelden als organisator van een School Moves Volley programma? Of ben je geïnteresseerd maar wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met de SMV contactpersoon in je regio! Of download het SMV Handboek.pdf!