Ben jij de nieuwe opleider voor officials! (foto: Tjerk Laan)
  • Publicatie 20-08-2017

Opleiders officials gezocht!

Help de volleybalarbitrage nog beter te maken!

Zonder official geen wedstrijd. Om al die nodige volleybalofficials zo goed mogelijk op hun taak voor te bereiden, leiden wij ze binnen de Volleybalacademie op. Daarbij zijn goede opleiders onmisbaar; opleiders die de toekomstige officials centraal laten staan en uitrusten om in het veld de beste versie van zichzelf te laten zien. Herken jij jezelf in dat profiel en zou je de toekomstige officials én de volleybalsport graag verder helpen, meld je dan aan als opleider van de Volleybalacademie!

Wat staat je als opleider binnen de Volleybalacademie te wachten?
In het licht van ”practice what you preach”
- Een intakegesprek met een opleider om vast te stellen hoe jouw opleiding er uit gaat zien en welke leermiddelen daar bij nodig zijn;
- Een op maat gemaakt individueel traject waarbij sommige algemene thema’s (zoals onze Visie op opleiden en leren 2017.pdf en arbitrage) gezamenlijk behandeld zullen worden;
- Een vooral praktijkgericht traject, dus veel meelopen, oefenen en laten zien;
- Afsluitend een examen, diploma (hopelijk ;) en warm welkom binnen de Volleybalacademie!

Wat verwachten wij van jou? 
- Zelfreflectie en zelfontwikkeling;
- Bereidheid tot delen en samenwerken;
- Je staat open voor feedback en nieuwe ontwikkelingen;
- Je werkt in opdracht van de Nevobo en weet dus wat de uitgangspunten van onze visie en het beleid zijn;
- Investering in je eigen leertraject (wij vergoeden veel, maar je dient ook een eigen bijdrage te doen; deze krijg je terug als je je diploma hebt gehaald).

- Ben je al docent in het onderwijs of heb je ervaring met het geven van opleidingen of het begeleiden van groepen dan is dat uiteraard een Pre! 

Wat mag je van ons verwachten?
- Toegang tot de opleiding, ondersteuning door de leercoach en administratieve ondersteuning vanuit de Volleybalacademie. Reiskosten en uren gelden in deze periode als eigen investering.
- Na behalen van je diploma ontvang je van ons een kledingpakket, reiskosten, opleidingsdagen, uurvergoeding (gebaseerd op de CAO sport), bezoek van en aan collega’s, en een 0-urencontract/modelovereenkomst om de betaling mogelijk te maken.

Klik hier om je aan te melden!