• Publicatie 26-09-2017

Oefenstof en licentiepunten uit een verrassende hoek

Een fantastische uitdaging ligt binnen bereik. Op zaterdag 18 en zondag 19 november wordt er een ParaVolley weekend georganiseerd bij Forza in Harfsen. Onderdeel van het programma is een clinic door Jouke de Haan op zondag 19 november 10.00-12.00.

Oefenstof voor volleybal te kust en te keur. Een beetje trainer weet waar passende oefeningen voor zijn/haar team te vinden zijn. Basisoefeningen uit de literatuur, van internet of kopietjes van een andere trainer. Strak volgens een afgesproken trainingsschema of eenvoudige oefeningen aangevuld met eigen creatieve ideeën. Het kan allemaal. Maar er is meer!

Bekende toptrainers in het volleybal hebben al vanaf de jaren '90 gebruik gemaakt van ParaVolley oefenstof. Oefeningen met het oog op perfectie en snelheid van handelen hebben aangetoond dat individuele vaardigheden als balbaanherkenning en verbetering van reactievermogen kunnen leiden naar onverwachte successen. Wie dus denkt dat ParaVolley slechts voor mensen met een beperking is slaat de bal behoorlijk mis!

ParaVolley een meerwaarde voor het volleybal? De uitdaging ligt er en aan jou de stap om “onbekend maakt onbemind” om te zetten in oefenstof binnen een zeer attractieve en snelle variant van het volleybal.

Kosten en inschrijven

Deelname aan de bijscholing kost normaal gesproken €35,- p.p, maar door ondersteuning van de stichting Hoeflo kunnen we dit aanbieden voor €15,- p.p.

Deze bijscholing levert drie licentiepunten op voor verlenging van de trainerslicentie voor trainers die verder kijken dan het reguliere aanbod van volleybal oefenstof. Maar ook trainers zonder diploma die nieuwsgierig zijn naar nieuwe oefenstof en ideeën zijn natuurlijk welkom!

Inschrijven kan via de volgende link: Inschrijven Clinic Paravolley