• Publicatie 25-10-2017

Nieuwe locatie en nieuwe huisstijl voor de Nevobo

Sinds 25 oktober is de Nevobo bewoner geworden van DeWeerelt. Dit is de naam van het nieuwe pand dat we samen met vier andere sportbonden en verschillende andere sportorganisaties betrekken. Samen met de locatie zijn ook het logo en de huisstijl van de Nevobo veranderd.

Nieuwe contactgegevens

Van de Nevobo betrekken het bondsbureau en Regio West de nieuwe locatie. Voor beide veranderen de contactgegevens. Voor de regiokantoren in Noord, Oost en Zuid blijven de gegevens ongewijzigd. Meer over deze organisaties en (de naam van) het pand vind je in dit nieuwsbericht.

Het adres voor het bondsbureau en Regio West is per 25 oktober: Orteliuslaan 1041, 3528 BE in Utrecht. Dit wordt met ingang van 25 oktober óók ons postadres. Ons eerdere postbusadres komt daarmee te vervallen.

Het telefoonnummer van zowel het bondsbureau als Regio West: 030-30 777 00. Let op: de vaste nummers van onze collega’s wijzigen ook. Zij zijn vanaf woensdag te bereiken via het bovengenoemde centrale nummer. Hun nieuwe vaste nummers zullen zij persoonlijk aan hun contactpersonen informeren en/of in een e-mailhandtekening verwerken.


Nieuw logo en nieuwe huisstijl

Naast een nieuwe locatie kent de Nevobo vanaf vandaag ook een vernieuwde visuele uitstraling. Het logo en de huisstijl hebben een nieuwe frisse look gekregen. De hoofdkleuren blijven oranje, maar de fellere kleur, de moderne letters en het dynamische lijnenspel in de achtergrond geven de uitstraling een moderne en herkenbare look.  Binnen de nieuwe huisstijl is een dominante plaats voor fotografie, waarmee de dynamiek van het volleybal nog sterker overgebracht wordt. De nieuwe stijl wordt toegepast voor zowel de Nevobo-communicatie als de middelen voor volleybal.nl. Laatst genoemde website gaat later vandaag (woensdag 25 oktober) online.

Naast de oranje stijl is de huisstijl doorvertaald naar een eigen blauw-gele variant voor beachvolleybal en een blauw-roze variant voor de Eredivisie Volleybal. Met deze varianten krijgen het beachvolleybal en de Eredivisie een eigen identiteit. Tegelijk zijn de verschillende nieuwe stijlen visueel allemaal ‘familie’ van elkaar, wat de uitstraling, herkenbaarheid en het bereik van het volleybal in Nederland moeten vergroten. De nieuwe huisstijl is ontwikkeld door Artbox.