• Publicatie 10-01-2018

Meest gastvrije vereniging van 2018?!

Nomineer je club voor 1 februari!

Ook in 2018 zetten wij ons weer in voor zoveel mogelijk plezier in en om de (beach)volleybalvelden. Tijdens de Week van het Sportplezier, dit jaar van 3-11 maart, staat opnieuw het thema ‘gastvrijheid’ centraal. Om die reden zijn wij op zoek naar de meest gastvrije volleybalclub van Nederland in 2018.

Nodigen jullie je tegenstander na afloop van een wedstrijd uit in de kantine, klappen jullie supporters ook voor mooie acties van de tegenstander, verwelkomen jullie de scheidsrechters met een kopje koffie, doen jullie er alles aan om een leuk jeugdprogramma op te stellen of juist een programma voor de oudere onder ons? Stuur je nominatie, voorzien van een motivatie (dit kan een leuk filmpje, foto reportage, brief of iets anders zijn), voor 1 februari aanstaande naar communicatie@nevobo.nl. De beste kandidaten kunnen een bezoekje verwachten van een videocrew, waarbij jouw club op diverse punten van gastvrijheid wordt beoordeelt klik hier om te zien hoe dat vorig jaar bij de uiteindelijke winnaar VV Utrecht ging). De winnende club mag zich tijdens de Week van het Sportplezier verheugen op een ‘verwenprijs’ voor al haar leden!

Week van het Sportplezier
Natuurlijk kun je tijdens de Week van het Sportplezier met andere acties laten zien dat jouw club sportplezier hoog in het vaandel heeft staan. Dus roep je teams op mee te doen en deel alle acties online met #sportplezier. Samen gaan we voor nog meer sportplezier!