• Publicatie 24-10-2017

Informele kennisuitwisseling in Volleybalcafé

9 Avonden voor clubbestuurders in regio Noord

Voor bestuurders die in een informele sfeer collega-bestuurders willen ontmoeten, kennis en ervaring willen uitwisselen en samenwerken met andere clubs is er het Volleybalcafé. Met 9 locaties is er dit najaar altijd wel één in de buurt.

Hoofddoel van het café is om clubbestuurders uit elkaars directe omgeving met elkaar in contact te brengen. In het Volleybalcafé bespreken we wat er goed gaat binnen jouw club en voor welke uitdagingen jullie staan. Wellicht zijn er een aantal thema’s die clubs gezamenlijk aan kunnen gaan pakken of waar wij vanuit de Nevobo in kunnen ondersteunen / faciliteren.

De Volleybalcafés staan gepland op de volgende data en locaties , klik hier om je aan te melden:

Hoogeveen - Maandag 6 november 20.00 uur

Emmen - Dinsdag 7 november 20.00 uur

Assen - Woensdag 8 november 20.00 uur

Heerenveen - Dinsdag 14 november 20.00 uur

Leeuwarden - Maandag 20 november 20.00 uur

Emmeloord - Dinsdag 21 november 20.00 uur

Veendam - Woensdag 22 november 20.00 uur

Sneek - Woensdag 22 november 20.00 uur

Groningen - Woensdag 29 november 20.00 uur

Zwolle - Woensdag 29 november 20.00 uur

*in de week voorafgaand aan het Volleybalcafé ontvang je een definitieve bevestiging met praktische info over locatie etc.

We ontmoeten jou graag tijdens één van de bijeenkomsten! Ben je niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn, maar heb je er wel behoefte aan om eens van gedachten te wisselen over een actueel organisatievraagstuk dat binnen jouw club speelt, neem dan gerust contact op met onze accountmanagers edith.frijlink@nevobo.nl of ruud.schuurmans@nevobo.nl.