• Publicatie 18-10-2018

Bijna 500 teams spelen Volleybaldirect Open

Op 5 januari 2019 zullen de voorrondes gespeeld gaan worden voor de Volleybaldirect Open (NOJK). Het grootste jeugd volleybaltoernooi van Nederland.

Nog enkele weken en dan staat de Volleybaldirect Open (NOJK) staat weer voor de deur. Na alle feesten van Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw zullen bijna 500 jeugdteams, verdeeld over ongeveer 32 sporthallen, het nieuwe jaar volleyballend inluiden op zaterdag 5 januari 2019. Circa 4500 jeugdspelers verdedigen die dag de eer van van totaal 170 verschillende volleybalclubs tijdens de Volleybaldirect Open 2019 (NOJK). Er zijn 9 verenigingen die zich op alle acht categorieën van hét volleybal jeugdkampioenschap van Nederland hebben ingeschreven.

Na bijna 800 wedstrijden is op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar duidelijk welke teams doorgaan naar de halve finales op 23 februari 2019. De finaleronde staat gepland op zaterdag 30 maart 2019. De finales worden dit jaar gespeeld in zalen in de regio West.

Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan (A-jeugd)
Sportcomplex Amarena in Amersfoort (B-jeugd)
Westfrieslandhal in Wognum (C-jeugd)
De Walvis in Beverwijk (CMV-6 jeugd)

Naast de eer van het Nederlands Kampioenschap zal er ook gestreden worden om de diverse Jaap van Kasteel trofeeën, wie zich de best volleybalclub van Nederland mag noemen.

Ongeveer 32 Verenigingen organiseren de NOJK voorrondes in de thuishal! De ongeveer 275 officials zullen er zorg voor dragen dat op alle speellocaties de organisatie zo soepel mogelijk verloopt. Klik hier voor alle informatie van de Volleybaldirect open. Graag tot ziens bij de Volleybaldirect Open 2019!