• Publicatie 07-09-2017

AH Sportactie maandag gestart

Zorg dat jouw vereniging die kans niet mist!

Op zoek naar meer leden, nieuwe activiteiten uitrollen, andere doelgroep bedienen of simpelweg je club meer en breder onder de aandacht brengen? Afgelopen maandag ging in ruim 600 AH’s de Albert Heijn Sportactie van start. Op die eerste dag werden bijna 1000 volle spaarkaarten ingewisseld voor codes om te gaan sporten. In de eerste 3 dagen zijn er meer dan 600 sportactiviteiten geboekt. Een prachtkans voor iedere sportvereniging in Nederland dus!

Van september tot december kunnen AH-klanten sportpunten sparen. Met een volle spaarkaart surfen zij naar de AH actiesite, waar zij kunnen kiezen uit het kennismakingsaanbod van duizenden gastvrije sportclubs. Staat jouw club daar al tussen? Zo ja, let op: je bent allen zichtbaar als je je activiteiten hebt aangemaakt. Zo nee, dan kun je je alsnog aanmelden om mee te doen. Doe dat zo snel mogelijk, zodat ook het aanbod van jouw vereniging zichtbaar is voor de sporters die vanaf deze week zoeken en boeken. Extra leuk is dat je als deelnemende club een overnachting en workshop op Papendal kunt winnen,klik daarvoor hier

Uit de succesvolle pilot van vorig jaar in Utrecht is gebleken dat de AH Sportactie het dusdanig laagdrempelig maakt om te gaan sporten, dat 70% van de sporters lid is geworden van een sportclub in de buurt. Bovendien werden de sportactiviteiten gemiddeld beoordeeld met een 9. En het leuke is, de AH Sportactie valt midden in de Nationale Sportweek! Beide initiatieven bieden jouw sportclub de gelegenheid mensen kennis te laten maken met volleybal en jouw club.

Doe mee!
Dus: is jouw club ook ambitieus en op zoek naar nieuwe leden en/of wil je de maatschappelijke rol van jouw vereniging vergroten? De Nationale Sportweek en de AH Sportactie helpen jullie die doelen te bereiken!