Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 25-04-2022

Volleybalspeeltuin beoordeeld met drie sterren

Ons programma de Volleybalspeeltuin voor kinderen van 4 t/m 6 jaar is beoordeeld met het maximale aantal sterren, namelijk 3! Hiermee mogen we ons officieel Partner in Veelzijdig Bewegen noemen.

Onlangs ontving ons programma de Volleybalspeeltuin de maximale waardering van drie sterren. Deze waardering, uitgereikt door Kenniscentrum Sport & Beweging, maakt ons officieel Partner in Veelzijdig Bewegen. Ontdek ons programma en biedt jullie jongste jeugd sportplezier voor het leven!

"We zijn heel erg blij met deze drie sterren omdat dit aangeeft dat de kinderen aan de hand van dit programma veelzijdig kunnen leren bewegen. Breed Motorische Ontwikkeling biedt een basis voor een leven lang plezier in sporten en bewegen", aldus Guus Klein Lankhorst, projectleider Jeugdvolleybal.

Volleybalspeeltuin in jullie aanbod!
De Volleybalspeeltuin (4-6 jaar) is een programma dat bestaat uit tien lessen die vier keer herhaald worden. Ook zijn enkele themalessen toegevoegd aan dit programma, zoals Carnaval en Pietengym. Tijdens de lessen zijn de kinderen vooral lekker aan het spelen en bewegen, terwijl ze ongemerkt aan hun motorische vaardigheden werken.

Dit aanbod biedt kansen
Voor volleybalverenigingen biedt dit een kans om nieuw aanbod te organiseren en kinderen (en ouders) op jonge leeftijd te betrekken bij de club. Het programma van de Volleybalspeeltuin is gratis te gebruiken.

Lees meer over de Volleybalspeeltuin

“De Volleybalspeeltuin brengt ons als club veel bekendheid, waardering en een uitbreiding van onze activiteiten. Je krijgt zoveel waardering voor de ontwikkeling die de kids van 4 t/m 6 jaar doormaken. Door de binding met de club die ontstaat door de Volleybalspeeltuin hopen we dat de doorstroom naar de CMV al vroeg plaatsvindt.” - Gert van Burken, Volleybal Vereniging Musketiers (Elst)