Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 14-10-2021

Jouw vereniging vindbaar met de Verenigingszoeker!

De Verenigingszoeker is live! Met deze handige tool kunnen potentiële leden jouw vereniging heel gemakkelijk vinden op basis van jullie aanbod!

Enige tijd geleden informeerden we jullie vereniging over de Play Volleybal-campagne. De Verenigingszoeker maakt ook onderdeel uit van deze campagne waarmee wij onze sport willen promoten. Deze is nu live!  

Jouw vereniging gemakkelijk te vinden! 
Met de nieuwe Verenigingszoeker geven we potentiële volleyballers de mogelijkheid om heel gemakkelijk de vereniging te vinden die bij hen past. Naast de mogelijkheid om te zoeken op plaatsnaam of de naam van een vereniging, kan er ook gebruikgemaakt worden van handige filters. 

Aanbod en leeftijdsgroep(en) 
Met het filter ‘Aanbod’ kunnen ze kiezen uit al het beschikbare zaal-, beach- en zitvolleybalaanbod in Nederland. Door vervolgens ook een keuze te maken bij ‘Leeftijdsgroep(en)’ zien ze direct welke vereniging dit aanbiedt! 

Vereniging gevonden! 
Heeft de bezoeker van de Verenigingszoeker de vereniging gevonden die bij hem of haar past, dan verwijzen we ze direct naar de website van de betreffende vereniging. 

Benieuwd hoe de Verenigingszoeker eruitziet? Bekijk ‘m snel! 

Oproep aan verenigingen 
We hebben geprobeerd om de Verenigingszoeker zo up-to-date mogelijk te maken. Kloppen de gegevens van jouw club in de Verenigingszoeker niet of ontbreekt bepaalde informatie? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar communicatie@nevobo.nl met de volgende informatie: 

  • Adresgegevens van de sporthal (postcode + plaatsnaam) 
  • Naam vereniging 
  • Aanbod 
  • Doelgroepen: jeugd en/of senioren 
  • Website-adres 

#PlayVolleybal