Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 07-10-2021

Dé ballenpakketten van VolleybalDirect!

Eindelijk zijn we weer begonnen! Maar om het maximale uit de trainingen en wedstrijden te halen, zijn goede ballen vereist. VolleybalDirect helpt daarbij met de bekende ballenpakketten. Sla je slag!

De volleybalteams, ze staan weer in de zaal, ze genieten weer van het spelletje én van elkaar, zowel bij de trainingen als tijdens het spelen van competitiewedstrijden. Je voorziet de teams van goede trainers, stelt de velden beschikbaar en zorgt ervoor dat ze beschikken over de middelen die zij nodig hebben om plezier te beleven, waaronder de onmisbare volleybal. Maar hoe is het gesteld met de kwaliteit van de beschikbare ballen binnen jullie vereniging?

Dé ballenpakketten van VolleybalDirect
Mogelijk zijn jullie beschikbare volleyballen toe aan vervanging, zodat jullie leden nog meer kunnen genieten van onze prachtige sport. Onze partner VolleybalDirect kan jullie voorzien in die behoefte en wel tegen korting dankzij de beschikbare ballenpakketten. Hoe meer ballen je aanschaft, hoe hoger de korting. Leuke bijkomstigheid is dat je dankzij onze samenwerking nog eens 5% extra korting krijgt! Goedkoper ga je ze dus niet vinden.

Koop snel je ballen met korting!