Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 06-09-2021

Campagne Play Volleybal is live!

Het nieuwe zaalvolleybalseizoen is begonnen! Nu we weer lekker kunnen volleyballen, willen we ons enthousiasme voor onze sport verder gaan verspreiden. Sluit jij je aan bij de campagne Play Volleybal?

Na alle coronabeperkingen van de afgelopen periode willen we vol energie aan het nieuwe seizoen beginnen én vele Nederlanders overtuigen om (weer) te genieten van volleybal. Met de campagne Play Volleybal willen we dan ook onze sport promoten en nieuwe leden aantrekken. Dat doen we graag samen met jullie. Als Nevobo zullen we de campagne landelijk voeren. We vragen alle volleybalclubs om lokaal en regionaal de campagne optimaal zichtbaar te maken. Met deze gezamenlijke inspanningen willen we zorgen voor nieuwe leden bij de volleybalclubs.

Onderdelen campagne
De campagne bestaat uit diverse onderdelen. Zo zijn er diverse campagne-uitingen ontwikkeld, die jij voor jouw vereniging eenvoudig op maat kan maken met Clubdesigns. Ook is er een factsheet gemaakt om ouders te overtuigen waarom volleybal zo’n goede keuze is en lanceren we op korte termijn op volleybal.nl een digitale verenigingszoeker. Verder produceren we komende maand een promotievideo voor volleybal, die we met jullie zullen delen zodra deze klaar is.

Doe mee!
Doet jouw vereniging met ons mee? Samen laten we zien hoe gaaf onze sport is. Bekijk de Play Volleybal campagnepagina voor inspiratie en middelen.

Play Volleybal