Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 06-05-2021

Genomineerd voor Club van het Jaar? Kom in actie!

Is jouw vereniging genomineerd voor de verkiezing 'Club van het Jaar’? Dan is het de hoogste tijd om stemmen te verzamelen! Wij vertellen je hoe.

Jouw club is genomineerd voor de titel ‘Club van het Jaar’ en maakt daardoor ook kans op de titel ‘Volleybalclub van het Jaar’! Naast de eervolle titels ‘Club van het Jaar’ en ‘Volleybalclub van het Jaar’ én alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht, ontvangt je als landelijke winnaar ‘Club van het Jaar’ een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promovideo. Word je gemeente- of provinciewinnaar? Dan ontvang je een online embleem ‘Club van het Jaar’ welke een jaarlang ingezet mag worden.

Prijzen Volleybalclub van het Jaar 2021
Gaat de eervolle titel ‘Club van het Jaar 2021’ aan je neus voorbij? Niet getreurd, je maakt namelijk ook kans op de titel ‘Volleybalclub van het Jaar 2021’. Naast deze gewilde titel, die je als club mooi in de spotlights zet, maak je kans op een promotievideo én krijg je voor één dag naar keuze, mits beschikbaar, de beschikking over de vernieuwde Volleybalbus gevuld met gave nieuwe spellen! De vernieuwde Volleybalbus, die per 1 september rijklaar is, kun je bijvoorbeeld inzetten voor een feestelijke dag vol spellen met jullie jeugd.

Kom in actie!
Deze titels en mooie prijzen komen niet zomaar aanwaaien. Hiervoor moet jij je als genomineerde club flink inzetten om stemmen te werven. Let op: stemmen kan tot maandag 24 mei. Op de website van Club van het Jaar zijn middelen beschikbaar die je hiervoor kunt gebruiken. Kom in actie!

Benut de promotiemiddelen!

Bekendmaking winnaar!
Op woensdag 9 juni wordt de winnaar verkiezing ‘Club van het Jaar’ bekend gemaakt en een dag later maken wij de winnaar verkiezing ‘Volleybalclub van het Jaar’ bekend. Meer weten over de verkiezing? Check dan het nieuwsbericht ‘Doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2021!’.

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport waar Erben Wennemars voorzitter van is. Meer weten? Je leest het op de website van de verkiezing Club van het Jaar!