fotohoogendoorn.nl
fotohoogendoorn.nl
  • Publicatie 23-08-2020

Webinar: Hoe voorkom je de langdurige blessures?

Het zaalseizoen gaat bijna van start! Maar hoe zorg je als trainer voor een verantwoorde voorbereiding? Sommige spelers zitten namelijk al sinds maart thuis door corona. Bekijk snel de webinar.

Eindelijk gaat het zaalseizoen weer van start. Een goede voorbereiding is het halve werk, maar hoe bereid jij je spelers goed voor op het nieuwe zaalseizoen? Het kan namelijk maar zo zijn dat een aantal spelers uit jouw team sinds halverwege maart al geen bal meer hebben aangeraakt of door het vele thuiswerken een stuk minder zijn gaan bewegen. Het is dus van essentieel belang om als trainer jouw spelers op verantwoorde wijze voor te bereiden op komend seizoen. Onderstaande webinar helpt je daarbij.

Webinar: Hoe voorkom je langdurige blessures?


Download VolleyVeilig nu!
Voorkom blessures met VolleyVeilig: hét warming-up programma (+/- 15 minuut) met verschillende oefeningen die gericht zijn op het voorkomen of verminderen van volleybalblessures (vóóral schouder-, enkel- en knieblessures). 

Download in Google Play!

Download in de App Store!

Op deze pagina lees je meer over VolleyVeilig.

Heb je vragen?
Heb je naar aanleiding van deze webinar vragen? Fysiotherapeut Carmen Eelman, met specialisme volleybal, beantwoordt deze graag. Stuur een e-mail naar: carmen@fysioflexibel.nl.