Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 29-01-2020

Win prijzen met #1DayMore4Volleyball!

Volleybal is een sport voor iedereen en dat laten we graag zien. Hoe mooi is het dat we dit jaar hier een extra dag voor hebben, namelijk zaterdag 29 februari? Help jij ons mee?!

Op 29 februari 2016 vond #1MoreDay4Volleyball van de CEV voor de eerste keer plaats. Onder andere met jullie hulp hebben we op deze dag 4.500 wedstrijden gespeeld, in 551 steden door heel Europa, waar totaal 49.000 volleyballers aan meededen. Hiermee lieten we aan heel Europa gezamenlijk zien dat volleybal een sport is voor iedereen.

Doe jij mee?
Dit jaar wordt nog grootser. Op zaterdag 29 februari gaan we voor nog meer wedstrijden op één dag, in nog meer steden en uiteraard gaan er nog meer volleyballers meedoen aan dit geweldige initiatief.

Om #1DayMore4Volleyball van de CEV in 2016 te overtreffen en daarmee nog meer mensen te laten zien hoe gaaf onze sport is, hebben we jullie hulp hard nodig. Daarbij maak je door je deelname ook nog eens kans op geweldige prijzen, zoals volleyballen, tickets voor de Champions League Super Finals in Berlijn, shirts en meer. #1DayMore4Volleyball heeft vier categorieën waaraan je kunt deelnemen:

  • Meeste deelnemers aan één wedstrijd
  • Meest ‘creatieve’ wedstrijd
  • Beste initiatief om een school te betrekken bij #1DayMore4Volleyball
  • Langste punt tijdens een wedstrijd

Ook maakt de beste social media foto van #1DayMore4Volleyball kans op een prijs. Benieuwd naar de prijzen? Bekijk ze hier. De CEV maakt de uiteindelijke winnaars bekend.

Ga de uitdaging aan en deel het via social media!
Ga jij de uitdaging aan door aan één van de categorieën deel te nemen? Schrijf je dan snel in via deze link. Vergeet jouw onvergetelijke uitdaging niet te delen met de hashtag #1DayMore4Volleyball op social media!

Voor de echte toppers, #VolleyballSkillChallenge
Loopt er binnen jullie vereniging een echte ‘Hans Klok’ rond, die regelmatig zijn of haar trukendoos opendoet en de meeste fascinerende trucs laat zien met een bal? Dan hebben we ook nog de #VolleyballSkillChallenge, waarmee jullie ook nog eens kans maken op dé hoofdprijs: twee VIP tickets voor de CEV Champions League Volley Super Finals in Berlijn, inclusief vervoer en accommodatie! Bekijk hier hoe je kunt deelnemen aan deze challenge.

Kom in actie!
Schrijf je in, maak er een geweldige dag van met jouw vereniging en/of team, maak daarbij ook kans op geweldige prijzen en laat iedereen zien hoe geweldig onze sport is. Kom in actie!

Volleybal is een sport voor iedereen!