Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 23-09-2019

Zilveren en gouden arbiters

12 Scheidsrechters onderscheidden met officialspeld tijdens regionale startbijeenkomst in Amsterdam

Als voorbereiding op het nieuwe volleybalseizoen traden afgelopen woensdag meer dan 80 scheidsrechters in Amsterdam aan voor hun regionale startbijeenkomst. Van de nieuwe spelregels die aan bod kwamen, was er vooral veel belangstelling voor de aangepaste internal pass regel. Traditiegetrouw werden ook dit jaar een aantal jubilerende arbiters onderscheidden.

Bedankt scheids!
Henk Bangma, Jan van Middelaar, Jan Romeijn, Pieter Siepman, Evert Visser en Léon Sosef kregen de gouden officialspeld opgeprikt omdat zij al 40 jaar of langer volleybalwedstrijden fluiten. De zilveren officialspeld voor minimaal 25 jaar topwerk op de bok werd uitgereikt aan Ben Hoffman, Jacob Kalter, Adam Knoop, Jeroen de Lange, Evert Linnenbank en Wim Roosenburg. Volkomen terechte waardering voor al deze arbitragetoppers, ook vanaf deze plek nogmaals gefeliciteerd mannen, en bedankt voor alle wedstrijden die jullie in al die jaren in goede banen leidden!