Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 20-06-2019

Promoot het OKT en scoor vrijkaarten

Bouw jij mee aan een oranje-feest op de tribunes van het Olympisch Kwalificatietoernooi, van 9-11 augustus in Rotterdam?

Op 9, 10 en 11 augustus strijden de Lange Mannen in Rotterdam Ahoy voor een ticket voor de Olympische Spelen. Oranje zal het opnemen tegen Zuid-Korea, België en de Verenigde Staten. Het Olympisch Kwalificatietoernooi (OKT) is een unieke kans voor de mannen van Oranje; winst van dit toernooi betekent rechtstreekse plaatsing voor Tokio. De laatste 15 jaar waren de mannen niet dichterbij een olympisch ticket. Niet voor niets is olympische plaatsing hét doel van de Oranje Mannen dit jaar.

Help jij mee het OKT te promoten?
Om de mannen optimaal te steunen willen we een ultieme oranje-sfeer creëren in volleybaltempel Rotterdam Ahoy. Dit zal niet alleen de mannen een enorme boost geven, maar ook een geweldig uitje zijn voor de leden van volleybalverenigingen en andere oranjefans. Graag doen we daarom een beroep op jou/jouw vereniging om ons te helpen het OKT te promoten.

Clubs ontvangen deze week via een mailing een kant-en-klare toolkit om het OKT via de communicatiemiddelen van de vereniging onder de aandacht kan brengen. De toolkit bestaat uit verschillende onderdelen: een nieuwsbericht voor op de website van de vereniging, social media posts voor de clubkanalen en enkele rechtenvrije foto’s.

Verdien gratis kaarten!
Promoot het OKT met behulp van de toolkit en verdien vier vrijkaarten voor je club voor de openingsdag van het OKT (vrijdag 9 augustus)! Stuur een screenshot naar communicatie@nevobo.nl zodra je de toolkit hebt gebruikt. Wij sturen de vrijkaarten dan naar je op!

Help jij mee om van het OKT een oranje-feest te maken? Mochten we je nog ergens bij kunnen helpen om het OKT te promoten, vernemen we dit graag! Stuur hiervoor een e-mail naar communicatie@nevobo.nl.