FIVB directeur Fabio Azevedo was onlangs ook in Nederland voor de kick off van het WK Dames 2022 (Foto: Ronald Hoogendoorn)
FIVB directeur Fabio Azevedo was onlangs ook in Nederland voor de kick off van het WK Dames 2022 (Foto: Ronald Hoogendoorn)
  • Publicatie 06-05-2019

Internationaal podium op Volleybalcongres

Directeur wereldvolleybalbond Fabio Azevedo, Joop Alberda en Caroline Wensink 15 juni aanwezig in Arnhem

Het nationale hart van de sport, Papendal, vormt zaterdag 15 juni het decor voor het 8e Volleybalcongres in de geschiedenis, dit jaar ‘Act as one’ gedoopt. Meest opvallende naam op de sprekerslijst is Fabio Azevedo, directeur van wereldvolleybalbond FIVB. Samen met Nevobo’s directeur Sportontwikkeling & Evenementen Michel Everaert zal hij de plannen rondom het eerste WK in ons land (in 2022) ontvouwen en toelichten welke kansen het evenement clubs biedt.  

Voormalig international Caroline Wensink is 15 juni dagvoorzitter, technisch directeur Joop Alberda neemt de aanwezigen mee op de weg (terug) naar de mondiale top van de Oranje teams. Het verdere congresprogramma wordt ingevuld door diverse workshops voor trainers, bestuurders,  scheidsrechtercoördinatoren en andere commissieleden. Denk daarbij aan een bijeenkomst over het opleiden en begeleiden van scheidsrechters binnen je vereniging, een inspiratiesessie communicatie waar je tips en tools op het gebied van communicatie binnen je vereniging krijgt en een workshop voor trainers over de fysieke leerlijn van TeamNL en de daarbij behorende app. Ook is er een workshop gericht op jong bestuurlijk talent, over hoe jij echt impact kunt maken binnen jouw vereniging. Klik hier voor het overzicht van alle (17) workshops.  

Early bird tot 22 mei
Help jij je club en onze prachtsport ook graag verder? Dan zien we je zaterdag 15 juni graag op Papendal Arnhem! Meld je aan voor 22 mei en betaal slechts € 25,-, inclusief lekker verantwoorde lunch en afsluitende borrel. Vanaf 22 mei kost een ticket € 35,-. Meld je aan door hier te klikken.