Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 06-05-2019

Doe mee aan het EK Mannen 2019!

Verbinding clubs aan topsportevenement centraal thema Regiosymposium West

Sporthallen Zuid vormt dit jaar niet alleen het decor van een aantal wedstrijden van het EK Volleybal voor mannen. Ook het halfjaarlijkse symposium van regio West vindt binnen de muren van het imposante sportcomplex plaats. De link die jouw vereniging met dat EK kan maken, is dit keer het centrale thema van de bijeenkomst voor clubbestuurders op zaterdag 3 juni.  

Regiovoorzitter Iris van Maurik trapt de - altijd bijzonder interactieve - avond af. Nevobo’s directeur Sport Michel Everaert en de gemeente Amsterdam doen vervolgens uit de doeken hoe jouw club deel uit kan maken van (de spin off van) het EK. Bij Yvette van de Graaf van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond kun je je kennis over de sportbehoeften van jongens vergroten en ZVH voorzitter Joke Scheffers en Nevobo’s communicatiemanager Martin van Berkel leren je hoe je jezelf in de kijker kunt spelen met jouw clubactiviteiten. Accountmanagers van de regio, Dorien Tenhaeff en Marit Schepers, tenslotte vertellen je graag over de winst die je kunt behalen met de onlangs gelanceerde online module Vrijwilligersmanagement.  

Natuurlijk is er ook ruimte om actuele vragen over thema’s als competitie en professionalisering te stellen. Ook worden de onderwerpen van de aanstaande Bondsraad die avond besproken.  

Bondsraadslid gezocht 
Tijdens het symposium nemen we afscheid van één van de huidige bondsraadsleden. Heb jij zin en tijd om die plek in het hoogste besluitvormende orgaan van de Nevobo op te vullen?  Klik hier voor meer informatie over die functie en om je eventuele interesse vast kenbaar te maken. .  

Aanmelden regiosymposium 
Deelname aan het regiosymposium is gratis, klik hier voor het hele programma en om je aan te melden. Samen maken we volleybal nog sterker!