Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 05-04-2019

Doe mee aan verkiezing Club van het Jaar 2019

En zet jouw club in de spotlights!

Wil jij laten zien hoe gaaf, bijzonder of uniek jouw sportclub is? Pak dan het podium en doe mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2019! Naast waardering en erkenning voor al het moois dat op jouw club plaatsvindt, maak je kans op de titel ‘Club van het Jaar', een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promotiefilm waarmee jouw club zich nog meer in de schijnwerpers kan zetten. Daarnaast win je als volleybalvereniging van het jaar 45 tickets voor een poulewedstrijd van Oranje bij het EK Volleybal Mannen 2019 in Nederland.

Primeur: twee verkiezingen in één
Tot vorig jaar waren er twee losse verkiezingen: de volleybalvereniging van het jaar vanuit de Nevobo en de sport- en cultuurbrede verkiezing voor vereniging van het jaar. Dit jaar zijn we de samenwerking aan gegaan en hebben we de verkiezingen gecombineerd tot de Club van het Jaar. Zo maak je dus met één verkiezing kans op twee titels: Club van het Jaar én Volleybalclub van het Jaar. De verkiezing voor Club van het Jaar is een samenwerking tussen, NOC*NSF, het LKCA, Kunstbende en het AD.

Inschrijving geopend
De verkiezing is nu geopend. Alle sport-­ en cultuurverenigingen in Nederland worden uitgedaagd om zich te nomineren en hun unieke verenigingsverhaal te delen. Naast de waardering en erkenning voor al het moois dat op de club plaatsvindt, ontvangen de winnaars het predicaat ‘Club van het Jaar 2019’ en een mooi prijzenpakket. is jouw club ook zo bijzonder dat het gezien mag worden? Doe mee en schrijf jouw club nu in via www.clubvanhetjaar.nl. Door als volleybalvereniging mee te doen aan de verkiezing maak je dus ook automatisch kans op de titel Volleybalvereniging van het Jaar en de bijbehorende prijzen.

Zo werkt het
Inschrijven kan tot en met 13 mei. Vervolgens kan er van 6 mei tot 7 juni op jouw club gestemd worden. Daarbij kun je gebruikmaken van gratis promotiemateriaal om jouw achterban te mobiliseren. Op 11 juni worden de sportclubs met de hoogste score (aantal stemmen gedeeld door het aantal leden) per gemeente en provincie bekendgemaakt. De provinciewinnaars pitchen dan op 18 juni hun club voor een vakjury bestaande uit professionals uit de sportwereld. De vakjury beslist welke sportclub zich in 2019 Club van het jaar en Volleybalvereniging van het Jaar mag noemen. De winnaar wordt in de week van 24 juni landelijk bekend gemaakt.

Reactie winnaar Club van het Jaar 2018
Bekijk de video van de Crackerjacks, waarin ze vertellen wat de verkiezing Club van het Jaar hen gebracht heeft!
 

Voor meer informatie, nomineren en stemmen kijk op: www.clubvanhetjaar.nl

Volg de verkiezing via:Twitter | Instagram | Facebook

Lees hier verder over de achtergrond van de verkiezing Club van het Jaar.