De meisjes A van Sudosa werden gisteren bij de finales van de Volleybaldirect Open kampioen van Nederland <br>(Foto: Ronald Hoogendoorn)
De meisjes A van Sudosa werden gisteren bij de finales van de Volleybaldirect Open kampioen van Nederland <br>(Foto: Ronald Hoogendoorn)
  • Publicatie 31-03-2019

Jaap van Kasteel trofee voor Sudosa-Desto

Drie keer goud voor Assense jeugdteams

Sinds gisteren (zaterdag 30 maart) telt ons land acht nieuwe jeugdkampioenen. Drie daarvan komen van Sudosa-Desto; bij de A-meisjes, de B-meisjes en de C-jongens kwamen de teams van de Assense vereniging als winnaars uit de finalestrijd. Met ook nog een vierde plek voor de CMV-jongens gaat de Jaap van Kasteel trofee voor best presterende vereniging overall dit jaar naar de Drentse hoofdstad.

In de oudste jongenscategorie (A) bleek Zaanstad uit Zaandam gisteren de sterkste ploeg. Inter Rijswijk is Nederlands kampioen van de B-jongens, Rivo Rijssen won de titel bij de C-meisjes. In de jongste leeftijdscategorie (CMV) ging de beker naar de jongens van Zovoc uit Zoetermeer, bij de meisjes won VC Sneek.

Klik hier voor alle eindklassementen en de punten voor de Jaap van Kasteel trofee.