Nevobo Erelid Harry Janowitz is vorige week op 90-jarige leeftijd rustig ingeslapen (Foto: familie Janowitz)
Nevobo Erelid Harry Janowitz is vorige week op 90-jarige leeftijd rustig ingeslapen (Foto: familie Janowitz)
  • Publicatie 25-03-2019

Erelid Harry Janowitz overleden

Eind vorige week bereikte ons het droevige bericht dat voormalig internationaal scheidsrechter Harry Janowitz is overleden.

In 1985 ontving Harry de gouden bondsspeld voor al zijn verdiensten voor de volleybalsport. Na een ziekbed heeft Harry vorige week dinsdag 19 maart in alle rust afscheid genomen van het leven, zo is op de rouwkaart te lezen. Harry is 90 jaar geworden.

Naast internationaal scheidsrechter was Harry ook scheidsrechterbeoordelaar/begeleider en erelid van de voormalige Nevobo regio Holland. Ook voor de Amsterdamse volleybalvereniging KVA heeft Harry veel betekend.

De afscheidsdienst van Harry heeft gisteren, zondag 24 maart, plaatsgevonden. Morgen, dinsdag 26 maart, zal Harry na de afscheidsbijeenkomst om 13.00 uur op Zorgvlied, Amsteldijk 273 in Amsterdam, worden gecremeerd. Na afloop is er voor genodigden een borrel bij Amstel Boathouse, Amsteldijk 223 in Amsterdam.

Graag wensen wij Harry’s familie en vrienden ook vanaf deze plaats een mooi, gedenkwaardig afscheid en heel veel sterkte toe de komende tijd.

Bestuur en medewerkers Nevobo