Sporthal de Basis, de eigen hal van Sliedrecht Sport, is een motor voor de club gebleken (Foto: sliedrechtsport.nl)
Sporthal de Basis, de eigen hal van Sliedrecht Sport, is een motor voor de club gebleken (Foto: sliedrechtsport.nl)
  • Publicatie 13-03-2019

Vakbeurs sportaccommodaties actueler dan ooit

Met een in veel gemeenten structureel tekort aan indoor sportlocaties en de te smeden lokale sportakkoorden, is de jaarlijkse Vakbeurs Sportaccommodaties, donderdag in Houten, actueler dan ooit.

Namens de Nevobo runt accommodatiedeskundige Pim Scherpenzeel 14 maart een informatiestand waar je terecht kunt met al je vragen over sporthallen en de eisen die wij daar als bond aan stellen.    

Lokaal centraal
Lokaal staat centraal in de volleybalsport. Volleybalclubs (vaak in samenwerking met gemeenten en onderwijsinstellingen) vormen de basis voor plezier, prestaties en de ontwikkeling van de sport. Willen we daar in slagen, dan moet er allereerst wel voldoende, geschikte ruimte zijn. Letterlijk.  

Kampen jullie als club ook met een accommodatietekort en ben je daar namens jouw vereniging bij betrokken? Dan is een bezoek aan de vakbeurs Sportaccommodaties zeker het overwegen waard! De beurs is hét evenement voor ontwerp, bouw, inrichting, onderhoud en beheer van sportaccommodaties en staat ook dit jaar in het teken van de laatste ontwikkelingen op dat gebied. De toegang is gratis. 

Meer weten? Check Vakbeurssportaccommodaties.nl. Daar kun je je eventuele bezoek ook vast registreren.