Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 07-02-2019

7673 nieuwe volleyballers met spelregelbewijs!

Samen gaan we voor nog meer sportplezier!

Spelregelkennis maakt volleyballen leuker, de kans om te winnen groter én helpt je club aan meer gekwalificeerde scheidsrechters op de bok. In 2018 zijn er door heel Nederland 7673 nieuwe volleyballers die een spelregelbewijs behaald hebben. Een stijging ten opzichte van het jaar ervoor waarin 7074 volleyballers met succes de toets af hebben gerond op volleybalmasterz.nl!

Wie van mini's naar jeugd doorstroomt, krijgt te maken met andere spelregels. Hoe mooi zou het dus zijn als we al bij de C-jeugd beginnen met die kennis?! Wij roepen daarom verenigingen graag op om de leden, en dan met name de jeugd, via Volleybalmasterz.nl hun spelregelbewijs te laten halen.

Meedoen kan altijd! Motiveer je jeugdleden online met onze kant en klare berichten voor op social media. (klik hier om ze te downloaden) of organiseer een Spelregelcafé voor ze (klik hier voor de materialen).

Vanuit Nevobo schrijven we sinds afgelopen jaar jaarlijks alle C-jeugd spelers in september aan om hen te wijzen op de Volleybalmasterz.

Samen gaan we voor nog meer sportplezier!

Volleybalmasterz.nl in het kort
Op Volleybalmasterz.nl staan de volleybalspelregels in heldere taal. Naast uitleg over de belangrijkste en/of lastige spelsituaties kun je jezelf testen door zoveel oefentoetsen te maken als je wilt. Op de site vind je eveneens herkenbare filmpjes die de regels verduidelijken. Weet je genoeg, dan kun je daar ook de spelregeltoets waarmee je je spelregelbewijs kunt halen, doen. Ideaal voor de jeugd én de club!