Scheidsrechter Marc Doornbos. Fotograaf Tjerk Laan
Scheidsrechter Marc Doornbos. Fotograaf Tjerk Laan
  • Publicatie 29-01-2019

Vaardigheidstrainingen voor verenigingsexperts

Alleen verenigingsexperts mogen Vaardigheidstraining voor scheidsrechters 1e en 2 klasse geven

Vanaf september 2019 , wordt de opleiding VS2 volledig vervangen door de Vaardigheidstraining  voor scheidsrechters voor de 1ste en 2de klasse (V4). Alleen zogenaamde verenigingsexperts zijn gekwalificeerd om die training binnen de club te verzorgen. Essentieel dus om ook één of meer experts bij jouw vereniging te hebben!

Om al die aanstaande experts op te leiden, starten we in februari weer met een nieuwe ronde Vaardigheidstrainingen. Laat jouw aspirant-experts nu opleiden, zodat ook jouw club klaar is voor de overstap!

Gastverenigingen gezocht
Per regio zoeken we vier gastverenigingen voor de Vaardigheidstrainingen.. Telt jouw vereniging 10-14 scheidsrechters die je wilt opleiden voor de 1ste/2de klasse en beschikken jullie over een hal met minimaal twee velden? Dan is jouw club een geschikte kandidaat. .De trainingen zelf zullen worden verzorgd door een Nevobo-opleider. 

In onze activiteitenkalender vind je de ingeplande Vaardigheidstrainingen voor verenigingsexperts. Zodra er nieuwe worden gepland, voegen we deze snel toe aan dat overzicht. Houd voor een training in de buurt deze site dus goed in de gaten! Als je wilt deelnemen kun je je voor één van de locaties op het inschrijfformulier aanmelden.
Let op! We kunnen maximaal 8 aspirant-verenigingsexperts per training plaatsen. Geef je dus nu op en zorg dat ook jouw vereniging klaar is voor de overstap in het nieuwe seizoen!

Meer informatie over de Vaardigheidstrainingen vind je bij de downloads op deze site.