Overhandiging volleybalbowl aan de Scharmhof, gevulde volleybalbowls en een sfeer foto van de wedstrijden.
Overhandiging volleybalbowl aan de Scharmhof, gevulde volleybalbowls en een sfeer foto van de wedstrijden.
  • Publicatie 25-01-2019

655 deelnemers op CoolMovesVolley/Smashbal!

Door succesvolle samenwerking tussen volleybalvereniging Sudosa-Desto en het Drenthe College!

De volleybalvereniging Sudosa-Desto organiseerde op 16 en 23 januari jl. haar jaarlijkse Cool Moves Volley en Smashbaltoernooi voor het basisonderwijs. Er deden maar liefst 19 scholen mee. Het aantal jongensteams voor Smashbal was verdubbeld. Ook werd er aandacht besteed aan de bewustwording van een gezonde leefstijl. Een mooie combinatie van bewegen en gezonde voeding. Alle scholen mochten, in het kader van de 20e editie, twee Volleybowls houden. Tijdens het toernooi waren ze gevuld met gezonde snacks. Bij groep 5 en 6 werd de Volleybowl overhandigd aan de Scharmhof. 

De organisatie was een mooie samenwerking met Sudosa-Desto en het Drenthe College. Eerste jaars studenten waren verantwoordelijk voor de begeleiding van de wedstrijden. Twee derdejaars waren verantwoordelijk voor een gedeelte van de organisatie. “De opleiding werkt samen met de praktijk en dat is een mooie win-win situatie” aldus de derde jaars studenten Jelte van Gasteren en Stefan Hondeveld van het Drenthe College. Kinderen die verder kennis willen maken met volleybal mogen gratis een aantal keren meetrainen bij Sudosa-Desto.