Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 23-01-2019

Week van het Sportplezier

Nog meer sportplezier voor iedereen van 2 tot 10 maart 2019!

In de Week van het Sportplezier staat het sportplezier van met name kinderen in iedere sport centraal. Een mooi moment om als club of team activiteiten te organiseren die bijdragen aan het plezier in en om het veld! Dat verhoogt niet alleen de sfeer, maar draagt ook bij aan de betrokkenheid van leden en hun ouders bij de club.

Ook in 2019 zetten wij ons weer in voor zoveel mogelijk plezier in en om de (beach)volleybalvelden. Tijdens de Week van het Sportplezier, dit jaar van 2-10 maart.  Nodigen jullie je tegenstander na afloop van een wedstrijd uit in de kantine, klappen jullie supporters ook voor mooie acties van de tegenstander, verwelkomen jullie de scheidsrechters met een kopje koffie?

Deel de acties en evenementen via de hashtag #sportplezier van 2 tot 10 maart en maak kans op een mooie prijs! (Binnenkort meer informatie) Voor de invulling kun je bijvoorbeeld denken aan een ouder/kind toernooi, gezamenlijk eten voorafgaand aan een wedstrijd of training of ouders met hun kind mee laten trainen. Door de acties te delen via social media kun je aan een breder publiek laten zien dat jouw club sportplezier hoog in het vaandel heeft staan. Dus roep je teams op mee te doen en deel alle acties online met #sportplezier.

Hieronder wat ideeën:
-  Neem-je-vriendje-mee!-training
-  Ouder-kindtraining, praat ouders meteen even bij over spel- en clubregels
-  Ontbijtje met het hele team (en evt. ouders) voor de wedstrijd
- Trakteer de tegenstander en/of scheids voor of na de wedstrijd 
- Doe de warming-up samen met de tegenstander 
- Geef de trainer een cadeautje 
- Bedank ouders met een kaartje voor het aanmoedigen  

... Of verzin zelf een leuke actie!