Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 03-01-2019

Stichting Regio Zwolle Volleybal winnaar NNC 2019

Tijdens de NNC 2019 heeft Stichting Regio Zwolle Volleybal de eerste volleybalprijs van het jaar gewonnen. Traditiegetrouw start het kalenderjaar in regio Noord altijd met de Noord Nederland Cup.

Deelnemende teams waren Stichting Regio Zwolle Volleybal, OBEG Donitas, IBM Client Innovation Centre Benelux Veracles, Koffievoordeel.nl/ Sudosa-Desto en Autoschade Kuiper/ DBS Balk. In een drukbezochte sporthal, De Kamp te Vries was het naast de vele nieuwjaarswensen een prettige avond volleybal kijken. Zowel Donitas en Zwolle wisten de eerste wedstrijden te winnen en stonden daarom tegen elkaar in de finale. Complimenten voor Sudosa Assen die bijna ten koste van Zwolle in de finale stond, met uitdagend volleybal werd nipt met 2-1 verloren. In de finale domineerde Donitas de eerste set en won deze met 25-14. In de volgende set was Zwolle aan de beurt en won de set met nagenoeg dezelfde cijfers: 13-25. De beslissende derde set bracht Zwolle met een eindstand van 15-9 relatief makkelijk de winst, waardoor de speelsters van Zwolle de beker en€ 500 prijzengeld van Wytse Kooistra in ontvangst mochten nemen.
Al met al een goed begin van het jaar in regio Noord!