• Publicatie 28-11-2018
  • - Regio Zuid -

Officialspeld voor Frans Dortant

Tijdens de ledenvergadering van Civitas uit Venlo is Frans Dortant onderscheiden met de gouden officialspeld

Op dinsdag 20 november is tijdens de Algemene Ledenvergadering van Civitas uit Venlo, Frans Dortant onderscheiden met een gouden officialspeld. Frans heeft deze onderscheiding gekregen omdat hij al meer dan 40 jaar actief is als volleybalscheidsrechter. De speld werd uitgereikt door Erik Peeters (regiocoördinator Arbitrage regio Zuid).

Zijn er binnen uw vereniging ook scheidsrechter die al meer dan 25 jaar actief zijn? Waardeer de scheidsrechters met een official speld. Scheidsrechters die 40 jaar actief zijn kunnen gewaardeerd worden met een gouden officialspeld. Meer informatie kunt u vinden op: https://www.nevobo.nl/official/waardering/officialonderscheidingen/