Foto Ruben Westland
  • Publicatie 20-11-2018
  • - Regio Zuid -

Officialspeld voor Jan Musters

Tijdens de ledenvergadering van Volley Tilburg is Jan Musters onderscheiden met de gouden officialspeld

Afgelopen donderdag15-11-2018 heeft Jan Musters van Volley Tilburg een oorkonde en speld in ontvangst mogen nemen omdat hij 50 jaar actief is als scheidsrechter. Joep van Iersel (voorzitter Werkgroep Arbitrage) reikte deze namens de Nevobo uit en bedankt Jan voor zijn inzet. Jan gaf aan in ieder geval nog even door te gaan. 

Zijn er binnen uw vereniging ook scheidsrechter die al meer dan 25 jaar actief zijn? Waardeer de scheidsrechters met een official speld. Scheidsrechters die 40 jaar actief zijn kunnen gewaardeerd worden met een gouden officialspeld. Meer informatie kunt u vinden op: https://www.nevobo.nl/official/waardering/officialonderscheidingen/