• Publicatie 16-11-2018

Lang leve de sportouder- LIVE!

Uitnodiging gratis theatershow met Steven Pont! 

Voor trainers en ouders is het soms lastig om te gaan met sportende kinderen. De verschillende karakters kunnen leiden tot misverstanden. Wat doe je bijvoorbeeld met een kind dat niet meer wil trainen of juist extreem fanatiek is? 

Om antwoord te krijgen op deze en andere vragen, nodigen Sportplezier en Rotterdam Sportsupport je uit voor een bijzondere theatershow met Steven Pont. Hierin staan de sportende kinderen -met al hun verschillende karakters! - centraal. De show is gratis en speciaal voor sportouders en jeugdtrainers. Je kunt die avond live jouw vragen stellen aan Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog, vader en oud sportcoach.

Eerder organiseerde Sportplezier webinars met o.a. Marcel Wouda, Toon Gerbrands en Steven Pont. Omdat jij je hebt ingeschreven voor één of meerdere van deze webinars, krijg jij de exclusieve mogelijkheid om gebruik te maken van de voorinschrijving voor 'Lange leve de sportouder - LIVE! Je kunt gratis deelnemen aan het evenement, maar je dient je wel vooraf in te schrijven want vol is vol!

Wanneer: Donderdag 6 december 2018
Waar: Theater Zuidplein, Rotterdam.

Programma:

19.00 – 19.30 Inloop met koffie/thee
19.30 – 20.15 Eerste helft: prestatie versus plezier?
20.15 – 20.45 Rust met een gratis drankje
20.45 – 21.30 Tweede helft: omgaan met verschillende karakters
21.30 – 22.30 Derde helft (op eigen kosten)

Schrijf je hier in.

Steven Pont (56) is Nederlands bekendste ontwikkelingspsycholoog. Hij schrijft columns in onder andere het AD, is regelmatig op de televisie te zien, heeft zijn eigen boeken, zoals Mensenkinderen! en hij geeft trainingen, workshops en lezingen.  Hij is al jaren betrokken bij de campagne Sportplezier. Zo maakte hij in samenwerking met de KNVB een film over het ontstaan van cultuur in een voetbalteam en hoe een trainer daar invloed op kan uitoefenen. Steven heeft ook ervaring als voetbalcoach en benadrukt het belang en effect van de sociale omgeving op gedrag.