Volleybalcongres 2018 - Ronald Hoogendoorn
  • Publicatie 13-11-2018

Regiosymposia 2018: Meet and share!

Volleybalverenigingen zijn het hart van onze sport. Er gebeuren in de verschillende regio’s zoveel goede en mooie dingen, zonde om die niet met elkaar te delen!

Het regiosymposium is hét moment om collega-bestuurders uit de regio te ontmoeten en van gedachten te wisselen over verschillende onderwerpen die zowel indoor- beach- als zitvolleybal aangaan. Daarbij worden ervaringen en ambities met elkaar gedeeld vanuit de gedachte dat we volleybal alleen samen sterker kunnen maken. Daarnaast is het de ideale gelegenheid om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van volleybal en de mogelijkheden die Nevobo biedt om jouw vereniging te helpen bij de ambities die er zijn.

Eind november/ begin december 2018 wordt er in iedere regio een regiosymposium georganiseerd. Elk symposium kent een vergelijkbare opbouw, waarbij plenaire en interactieve subsessies afgewisseld worden. Ook is er tijdens ieder symposium de mogelijkheid om in gesprek te gaan over voorgenomen beleidsstukken (de Bondsraadsstukken voor de Bondsraad van 15 december 2018).

Programma
Het programma van het regiosymposium verschilt per regio. Onderwerpen als ‘het vinden en binden van vrijwilligers’, ‘binden en boeien van jongens’, ‘gastvrijheid’, ‘communicatie’ en ‘trainers en vergoedingen’.

In regio West vindt ook een formeel gedeelte plaats, waarin waarbij een kandidaat voor nieuwe regiovoorzitter West gekozen wordt.

Bekijk hier het programma per regio:
Regio Noord [Assen]
Regio Oost (Apeldoorn) GEANNULEERD!
Regio Zuid (Nederweert)
Regio Zuid (Sliedrecht)
Regio West (Utrecht)

Wat is er nu leuker dan met collega-bestuurders in gesprek gaan over de toekomst van het volleybal en het versterken van volleybal?

Mis het regiosymposium in jouw regio niet en schrijf je in via bovenstaande links!

Wanneer de onderwerpen ook interessant zijn voor commissieleden of andere betrokken leden binnen je club zijn zij ook van harte welkom.

Gedurende het jaar vinden er diverse overleggen en bijeenkomsten plaats op landelijk, regionaal en lokaal niveau. Zo wordt twee keer per jaar de Bondsraad georganiseerd en vinden in de regio's regiosymposia en volleybalcafés plaats. Over specifieke thema’s kunnen bestuurders en verenigingsfunctionarissen verschillende bijeenkomsten bijwonen om (elkaar) te informeren en kennis te delen. Klik hier voor het totale overzicht van overleggen en bijeenkomsten.