Omslagfoto Facebook All Together Challenge
  • Publicatie 02-10-2018
  • Matthijs Schoenmaker

Nevobo steunt #AllTogetherChallenge

Regenboogband voor heel sportend Nederland

Rondom de Internationale Coming Out Day 2018 van 11 oktober, geeft de Nederlandse sportwereld aandacht aan de boodschap dat sport voor iedereen is en iedereen gelijk is op het sportveld, ongeacht welke seksuele geaardheid je hebt. Helaas is dat nog altijd geen vanzelfsprekendheid. Ook de Nederlandse Volleybalbond steunt deze boodschap.

Net als afgelopen jaar maakt initiatiefnemer Alliantie Gelijkspelen een statement: In het weekend van 13 en 14 oktober draagt sportend Nederland de band in de kleuren van de regenboog. Vorig jaar droegen duizenden aanvoerders deze regenboogband. Dit jaar kan iedere sporter een regenboogband aanvragen, ook als je geen aanvoerder bent. In onze ogen is iedereen die deze boodschap steunt, een aanvoerder!

Diverse sportbonden, waaronder de Nevobo, hebben hun medewerking aan de #AllTogetherChallenge, zoals de campagnenaam luidt, inmiddels toegezegd. Wij vinden dit een prachtig initiatief met een boodschap die niet vaak genoeg kan worden herhaald. Ben jij het daarmee eens? Vraag dan nu de regenboogband aan!

Via regenboogband.nl kan iedere sporter een gratis regenboogband aanvragen, zolang de voorraad strekt. Deel jouw regenboogbandfoto op Facebook, Twitter of Instagram met #AllTogetherChallenge en #SamenSterk en laat zien dat jij de actie steunt!