Foto Hans van Wijngaarden. Scheidsrechters Ineke Boer en Piet Boogaard
  • Publicatie 20-09-2018
  • - Michiel van der Eerden -

Officialspelden voor Ineke Boer en Piet Boogaard

Bij de teampresentatie van Sliedrecht Sport Dames 1 en Heren 1 zijn Ineke Boer en Piet Boogaard onderscheiden met een officialspeld.

Op zaterdag 15 september zijn tijdens de teampresentaties van Sliedrecht Sport Dames 1 en Sliedrecht Sport Heren 1, Ineke Boer en Piet Boogaard onderscheiden met een officialspeld voor de jarenlange inzet en waardering als scheidsrechter voor Sliedrecht Sport.

Ineke Boer is onderscheiden met een zilveren officialspeld en Piet Boogaard met een gouden Officialspeld. Zowel Ineke als Piet zullen vanaf dit seizoen nog alleen actief zijn bij wedstrijden in de eigen sporthal. Namens alle volleybal verenigingen bedankt voor het leiden van de talloze wedstrijden in de laatste tientallen jaren! 

De uitreiking is gedaan door Hans Oomes (rechts op de foto). Hans is een van de drie regiocoördinatoren Nevobo arbitrage Zuid.

Wil je ook een onderscheiding aanvragen voor een official binnen je vereniging, kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op met je regiokantoor.