Frans Oosterbaan
Frans Oosterbaan
  • Publicatie 11-09-2018
  • - Regio Zuid -

Frans Oosterbaan overleden

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat volleybalscheidsrechter Frans Oosterbaan, afgelopen maandag is overleden na te hebben deelgenomen aan de 80 km van de Langstraat (wandeltocht).

Frans was ruim 47 jaar actief als regioscheidsrechter in regio Zuid. Eerst als scheidsrechter voor Quos Ego, en daarna voor Minerva (een fusie vereniging met Ever Ready). De laatste jaren was Frans actief voor Fit&Fysio/VC Limac uit Linne. Dit omdat Minerva zelf geen leveringsplichtmeer had, omdat er geen teams actief waren in de 3e divisie en/of promotieklasse.

In 2011 is Frans onderscheiden met een gouden officialspeld voor 40 jaar actieffluiten als scheidsrechter.
Dat Frans nog plezier had in fluiten bleek uit zijn grote inzetbaarheid, was altijd bereid om een extra wedstrijd te fluiten en wilde graag nog begeleiding om zijn prestaties als scheidsrechter te verbeteren.

Wij wensen de familie van Frans en andere naasten veel sterkte toe de komende tijd.