Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 09-09-2018
  • Matthijs Schoenmaker

Scoor nieuwe leden met de AH Sportactie

Landelijke actie start weer op  17 september

Doe mee met de landelijke Sportactie van NOC*NSF en Albert Heijn! Maak sportactiviteiten aan en ontvang jouw potentiële leden tussen 17 september en 25 november bij jou op de club. Van 17 t/m 30 september ontvangen klanten in alle Albert Heijn winkels bij elke keer* boodschappen doen een sportvoucher. Deze voucher is twee keer gratis sporten waard en kan tot 25 november bij de deelnemende sportclubs verzilverd worden via www.ahsportactie.nl. Doet jouw club al mee? Meld je aan en scoor nieuwe leden! 


In 2017 was de AH Sportactie een groot succes. Meer dan 40.000 sporters hebben 331 verschillende sporten ontdekt. In de periode september t/m december 2017 hebben deze sporters maar liefst 114.000 boekingen geplaatst bij de ruim 6000 gastvrije sportclubs en is de actie gewaardeerd met een 9. Inmiddels heb al ruim 10.000 sportclubs zich aangemeld!

Wist je dat 35-50 % van de sporters lid is geworden van een sportclub na deelname aan de AH Sportactie? En het mooiste?! Meedoen is écht makkelijk!

Hoe doe je mee met de AH Sportactie? 
1. Zet je club op de kaart, via clubprofiel.nl
2. Meld je aan voor de AH Sportactie
3. Maak sportactiviteiten aan
4. Promoot jouw sportactiviteiten via #AHSportactie en in jouw Albert Heijn winkel
5. Ontvang jouw sporters gastvrij 

SUPERTIP: Heb je vorig jaar al meegedaan? Dan kun je jouw clubprofiel gewoon hergebruiken en bijvoorbeeld je oude sportactiviteiten kopiëren. 

Bekijk op de website alle downloads die jij voor jouw club kunt gebruiken rondom de AH Sportactie. Bekijk hier het totaal overzicht.

Dikke kans dat je na het lezen van deze tips wilt meedoen met de AH Sportactie! Dat vinden we leuk. Samen gaan we warmlopen voor meer sporters, meer sporten, meer sportclubs en een nóg actiever Nederland met de AH Sportactie 2018.

Alle rechten zijn voorbehouden aan clubprofiel.nl, een onderdeel van NOC*NSF.