Nieuwsafbeelding
  • Publicatie 24-08-2018

Bijeenkomst voor nieuwe bestuurders regio West

Op dinsdag 16 oktober organiseert het regiokantoor West een bijeenkomst voor nieuwe bestuursleden, wedstrijdsecretarissen en arbitrage coördinatoren.

Ben je afgelopen seizoen of dit seizoen als nieuwe bestuurder aan de slag gegaan bij jouw club in regio West? Dan is het logisch dat je tegen allerlei praktische vraagstukken aanloopt over bijvoorbeeld: de competitieorganisatie, bestuurlijke ondersteuning, et cetera. Weet dan dat je jouw vragen altijd kunt stellen aan de medewerkers van de Nevobo.  

Om je op weg te helpen bij je werkzaamheden organiseert regiokantoor West een informatieavond voor nieuwe bestuurders. Tijdens de informatieavond kun je, samen met nieuwe mede-bestuurders, kennismaken met de medewerkers van de regio West. Zij vertellen je graag kort voor welke ondersteuning je bij hen terecht kunt. Daarnaast worden er een aantal korte sessies georganiseerd met de onderwerpen: 

  • Competitie: het letterschema, zaalbeschikbaarheid, wedstrijdplanning, financiën en meer;  
  • Arbitrage: arbitrage proof, leveringsplicht, aanwijzingen, club arbitrage plan, etc.; 
  • Bestuurlijke ondersteuning: Volleybal cafés, congres, workshops, trainersbegeleiding, etc.  
  • Communicatie: communicatie middelen en services, kanalen tussen bond en clubs; 
  • Financiën: facturatie, fiscaliteit, verzekeringen.  

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 16 oktober van 19.30 tot 22.00 uur op het kantoor van regio West in DeWeerelt van Sport (3e verdieping). De ontvangst is tussen 19.00-19.30 uur. 

Dus ben jij een nieuwe bestuurder, wedstrijdsecretaris of arbitrage coördinator, meld je dan aan voor deze bijeenkomst. De medewerkers van de regio West heten jou en jouw nieuwe mede-bestuurders van je vereniging graag van harte welkom. Voor een goede organisatie, verzoeken wij je vriendelijk om je aan te melden via deze link 

Namens alle bestuurders en medewerkers van de Nevobo wensen we je veel succes en plezier bij jouw bestuurlijke activiteiten komend seizoen. 

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Dorien Tenhaeff via dorien.tenhaeff@nevobo.nl of 06-51994728.