• Publicatie 02-08-2018

Vrijwilligers gezocht JBC Finals

Vorig jaar heeft een groep enthousiaste vrijwilligers de Nevobo fantastisch geholpen om van de Junior Beach Circuit (JBC) Finals een groot succes te maken!

De JBC Finals staan ook dit jaar weer op de Beach toernooikalender en jij kan nu deel van uitmaken. Je bent de spil van de JBC Finals, je informeert de teams, ouders en werkt samen met de wedstrijdleiding en scheidsrechters. 

De uitslagen van deze wedstrijden worden op de velden bijgehouden, en hiervoor hebben we jou nodig! Het is niet heel erg moeilijk, en je staat er ook niet alleen voor. In principe zijn er steeds teams van 2 personen per categorie. De categorieën <19, <17, <15, <13 jaar, jongens en meisjes worden op 25 augustus gespeeld.

Er worden zo’n 100 jeugdteams verwacht, die een gooi gaan doen naar de titel Nederlands Kampioen! Maar bovenal ook een gezellig beachvolleybaltoernooi willen hebben. Op zaterdag wordt het toernooi uitgespeeld, met aansluitend de prijsuitreiking.

Je ontvangt een toernooishirt, koffie/thee, lunch, diner, reiskostenvergoeding, en een dagvergoeding van € 25,00. We vragen of je aanwezig kunt zijn van 8.30 tot 16.30 uur.

Als jij enthousiast bent geworden om je aan te melden als vrijwilliger, stuur dan een mail naar beach@nevobo.nl.