• Publicatie 02-08-2018

Ontvang nu de Volleybowl voor jouw vereniging!

Deze zomer heeft de Nevobo tijdens Volley 2018 samen met partner Rabobank gezonde voeding op de kaart gezet.

Tijdens het DELA EK Beachvolleybal werd in de speelsteden de gezonde en smaakvolle Volleybowl geserveerd, waren er kookworkshops voor kinderen van de aanwezige BSO's en vonden in samenwerking met Team:Fit sessies plaats om volleybalclubs te inspireren aan de slag te gaan met een gezonder kantineaanbod. Bovendien hebben ex-international Debby Stam en Erik te Veldhuis, chefkok van het topsportrestaurant Papendal, de menu's voor de spelers, crew en VIP-ontvangsten bedacht.

Bekijk hier de video die het foodprogramma tijdens Volley2018 in beeld brengt. 


De Volleybowl is het symbool van het foodprogramma tijdens Volley2018. Nu het evenement voorbij is zoeken we, mede vanuit het oogpunt van duurzaamheid, een mooie, nieuwe bestemming voor de bowls. Aangezien we clubs graag willen enthousiasmeren voor een gezondere kantine, bieden we jullie aan de Volleybowl te benutten om het gezonde aanbod (maaltijd of snack) in jullie kantine in te serveren. Zo maak je het leuk en visueel, wat helpt om het gezondere aanbod bij de sporters en andere bezoekers onder de aandacht te brengen!

Wil jij deze Volleybowls ook (gratis) ontvangen voor jouw club, stuur dan vóór 8 september een mail naar leanne.kraak-schmidt@nevobo.nl met de volgende gegevens:

  • Korte omschrijving waarvoor je de bowls gaat gebruiken
  • Aantal volleybowls dat je graag ontvangt (standaard krijg je 48 bowls)
  • Vereniging
  • Naam
  • Adres

De Volleybowls worden half september verstuurd. Zolang de voorraad strekt. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld .