• Publicatie 14-07-2018

Prachtige slotdag eerste Krajicek Volleybal Tour

Op het strand van Scheveningen is de eerste editie van de Krajicek Volleybal Tour afgesloten. Kinderen uit diverse aandachtswijken beleefden een memorable dag.

Nederland telt 122 Krajicek Playgrounds. Sinds dit seizoen is volleybal een onderdeel van het aanbod opdeze veldjes. De Krajicek Foundation en de Nevobo werken samen aan deze Volleybal Tour om ervoor te zorgen dat kinderen in aandachtswijken elkaar ontmoeten, met elkaar spelen en bewegen. Kinderen kunnen met hun Krajicek Playground meedoen aan de Krajicek Volleybal Tour. 

De eerste editie kende zaterdag 14 juli een grootse ontknoping. Op het zonnige strand van Scheveningen werden de finalewedstrijden van dit seizoen gespeeld. Dat gebeurde tijdens het Rabobank Mega Beach, een groot side event voor het DELA EK Beachvolleybal dat vanaf zondag 15 juli plaatsvindt in Nederland.

Hoe de slotdag van de eerste KrajicekVolleybal Tour is geweest, zie je in deze video.