• Publicatie 21-06-2018

Met Team:Fit de zomer in bij het EK Beachvolleybal!

Wil jij ook je kantine gezelliger en gezonder maken?

We bieden jou de kans om daarover kennis en inspiratie op te doen én te genieten van spannende beachvolleybalwedstrijden tijdens het EK Beachvolleybal deze zomer!

Steeds meer sportclubs volgen dit goede voorbeeld. Zoek je soms nog naar de juiste aanpak of ben je benieuwd naar de strategie van andere clubs? Tijdens deze bijeenkomsten delen collega-kantinebeheerders en -bestuurders hun vragen en ervaringen, doe je praktische kennis en inspiratie op en krijg je handige voorbeelden en tips.

 De coaches van Team:Fit en partners staan deze dagen voor je klaar en helpen je ook daarna op weg om jouw kantine gezonder en nog gezelliger te maken. Samen gaan we voor een gezondere sportomgeving!

 Tijdens het EK Beachvolleybal zijn we in maar liefst vier speelsteden te vinden:
  • Op dinsdag 17 juli in Utrecht
  • Op woensdag 18 juli in Den Haag
  • Op donderdag 19 juli in Apeldoorn
  • Op vrijdag 20 juli in Rotterdam
Elke avond ben je vanaf 17.00 uur van harte welkom. We starten met een lichte maaltijd, daarna duiken we de inhoud in. Om 19.30 uur ronden we af en gaan we genieten van een spannende wedstrijd.

Ben je ook van de partij?
 Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), de initiatiefnemer van Team:Fit, nodigt je in samenwerking de Nevobo uit voor een van deze inspiratiebijeenkomsten. Meld je voor 6 juli aan via deze link. Heb je vragen? Mail dan naar info@teamfit.nl.

Ken jij zelf ook een sportclub die aan de slag wil met een gezonder aanbod in de kantine? Stuur deze uitnodiging dan zeker naar hen door!

 Neem voorafgaand aan deze events alvast een kijkje op www.teamfit.nl en op de website van het EK Beachvolleybal.